Zoek
Door school gebeld
Waar of je bent
Pardon? Vanmorgen ½ 8 weggegaan?
We zijn je kwijt lieve vent!
Docenten gaan op zoek
Ik denk na en wordt bang
Weer twee keer telefoon van school
Niet gevonden, waar zit je, dit duurt te lang!
Met man en macht op zoek naar jou
Denk me suf waar je kunt zijn en vooral ook waarom
Je weet toch, ondanks alles, dat ik van je hou?
Waarom deze angst, deze vlucht voor jezelf, ons, voor mij?
Na 5 uur zoeken vind ik je, soort ‘oer’-gevoel?
Breng je naar school, tot binnen aan toe
Onderweg vertel je me waarom en met welk doel
Mijn hemel jongen wat moeten we met je aan
We praten met docenten en directie, ieder apart
Niemand weet meer hoe dit verder zal gaan
Rij naar m’n werk, ‘k moet bezig zijn ook al is het mijn vrije dag
Onverwacht een bespreking, ik werk en ga door tot het bittere eind
Telefoon van jou dat je na alles nu gedaan te hebben weer naar huis toe mag
Haal je op en stil rijden we naar huis
Onze gevoelens kunnen we even niet bij elkaar kwijt
Evengoed ben je TERUG en komen we SAMEN weer THUIS!!