twee kinderen, liefdevol, hand in hand
onafscheidelijk, hebben een band
al kunnen ze niet altijd samen zijn
ze zijn hecht, ook al zijn ze nog zo klein
carola bij moeder, nicky bij vader al zo'n tijd
niet samen kunnen zijn lijkt wel een eeuwigheid
beiden zullen hun eigen weggetje gaan
maar laat over de band geen twijfel bestaan!