Gezondheid,
het blijft een strijd
opnieuw naar de doktoren
om hopelijk goed nieuws te horen
allerlei testen om goed te bekijken
of er met deze medicatie iets viel te bereiken
je linkeroor deed een beetje mee
het rechteroor was slechter geworden, o nee!
ter plekke kreeg je een ‘geluids’-pijn aanval
ik reageerde zoals thuis, opdat je weer rustig worden zal
de arts zag dit met verbazing aan
maar weet nu uit ervaring hoe je dit steeds moet ondergaan
op zich vervelend maar dus niet verkeerd
hij heeft hiervan veel geleerd
een directe oplossing heeft hij echter niet
gelijk weer overleg met een collega of die iets ziet
’t was pijnlijk en niet leuk om te horen
ze weten ’t even niet meer deze doktoren
nog maar even zo doorgaan met deze strijd
we blijven samen knokken voor jouw gezondheid!