Een lange dag
zonder een lach
je krijgt teveel te verwerken
dit is goed aan je te merken
probeer je zoveel mogelijk tot steun te zijn
ons krijgen ze toch niet zo gauw klein?
alleen duurt dit toch wel heel erg lang
en logisch wordt je onderhand ook wel bang
omdat er geen positieve woorden worden gezegd
het wordt je wel zo goed mogelijk uitgelegd
maar dan nog moet jij het allemaal ondergaan
ik zie dit alles met lede ogen aan
lieve knul je krijgt ook wel alles op je dak
je voelt je hierdoor al tijden niet meer op je gemak
‘k begrijp zo goed hoe jij je voelt
dat jij je houding vaak niet zo bedoelt
gelukkig weet ik hoe je werkelijk bent
iemand met normen en waarden, power, oftewel
‘een echte vent!’