daar ben je
kromme banaan
op zwart een gele maan
rood streep, trapje benee
geel mee in blauw van zee
daar ben je
groene kikker
op wit zo plots nog dikker
bruine krabbel, vogel vlucht
rode zucht in geel van lucht
daar ben je
oranje zon
met paars een dikke ballon
roze klieder, kindje blij
ik maak een schilderij