Als je 's morgens op staat
en je wekker kapot slaat
staat je gezicht op zware depressie
vanuit je hart ontspringt een barre agressie
Je denkt, wat was die nacht toch kort
je ziet jezelf alweer staan klunzen voor
het schoolbord
Aan een leraar vraag je beleefd
wat leren eigenlijk voor zin heeft
Je krijgt een grote mond terug
en keert voor altijd de rug
Maar zeg nou eens eerlijk
we zijn toch allemaal mensen
die altijd maar vreugde wensen!