Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Wolk Aan De Hemel
Kindergedichtje
He He ga je met me mee
Jij houdt mijn handje vast
en we springen op een wolkje
zo lopen we naar boven
Jij gaat rennen op een wolkenveld
en ik val er door heen
terwijl ik val roep je pas op
maar het geeft niet
want ik krijg vleugeltjes
Jij springt naar beneden
met aan je rug een parachute
zo gaan we weer naar beneden
we landen zacht op de grond
met onze bips op een wolkje
Over dit gedicht
Auteur:
marion
Gecontroleerd door:
simpel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Kinderen]
[Geluk]
[]