Beste Mariël,
Sint weet: je bent een drukke meid,
Die heel erg vaak naar Venhorst rijdt,
Om je ouders dan met een bezoekje te vereren,
Dat ze zeker zouden waarderen,
Met je meisjes en Danny en familie de Jong ben je vaak in de weer,
Er kan beroep gedaan worden op je, iedere keer,
Maar, beste meid, denk een keer echt aan je eigen ik,
En denk dan: “stik stik stik!
Ik heb zelf wat ontspanning nodig,”
Dus trek aan de bel,
Want op de kinderen let de Sint wel,
Sint weet dat het slapen van je kinderen moeilijk is,
Maar overdag uit winkelen is ook niet mis!
Dus weet het adres van de Sint te vinden,
Hij let namelijk graag op je kinderen,
Want ondanks alle zware dagen,
Hoor je Sinterklaas nooit klagen!
Groeten van de Sint en Piet!
(heeft mijn moeder gemaakt hoorz;)