Speciaal uit Spanje gekomen
De grote verrassing op 6 december
Het brengen van onze dromen
Te vroeg om er uit te kijken in september
Wat de Sint en zwarte Piet meebrengt
Leg je voor hun ook iets
De sperperiode niet verlengt
Maar stoute kinderen krijgen niets
Geschenkjes meebrengen zonder verdriet
Is het allemaal maar waar?
Dank u wel, Sinterklaas en zwarte Piet
Tot volgend jaar