Hoe mijn droomkasteel er moet uitzien,
weet ik nog niet.
Wordt het heel gewoon of wordt het heel chique?
Heb ik genoeg geld om zoiets te kopen,
laat dat zo zijn, laten we dat maar hopen.
Komt er een brede of een smalle gang,
neem ik geruit- of bloemetjesbehang?
Komt er een grote tuin voor mijn huis,
is er een kuisvrouw of ben ik het die kuis?
Komt er een bibliotheek of een danszaal,
oh wacht ik geloof dat ik wat afdwaal.
Ik zal alleen maar kunnen dromen,
dat er ooit zo'n kasteel zal komen.