Het is weer bijna 5 december
De sint is in het land!
we wachten op kadootjes
en pepernoten in ons hand!
hij maakt dan ook weer alle jaren
de kindertjes zo blij
zelfs de grote kinderen denken
heeft hij ook nog iets voor mij?
wie zoet is krijgt lekkers
wie stout is de roe!
vanavond weer het schoentje zeten
voor pepernoten of een chocolade letter of koe!
sinterklaas weet alles
zwarte piet ligt op de loer
ze komen met de stoomboot
roerpiet ligt aan roer!
sinterklaas en pietermannen
op de nederlandse daken
kijken naar de kinderen
die tekeningen maken!
ook sint en pieten gaan nu slapen
Ook sint en piet zijn heel erg moe
ook ik kan enkel zeggen
Ik wens iedereen een fijn Sinterklaasfeest toe!