Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
de kabouter
op mijn stoel
zit een kabouter
twee oogjes op mij gericht
worden al stouter en stouter
ik zeg kabouter
wat doe jij daar
op mijn stoel
ga nu maar
zijn blik in de hoogte
al vragend heen en weer
hij heeft geen zin en zegt
ik ga niet meer
o jee wat nu denk ik zoƫven
ga naar je paddestoel
je eigen stoel
avonturen beleven
plots valt hij in slaap
ik breng hem naar het bos
zie nog een grote gaap
en laat hem daar dan los
ik zit weer op mijn stoel
en denk tevreden
aan de kabouter in zijn
paddestoel
maar dan..
wat hoor ik nou beneden?
Reacties op dit gedicht
* Rooz * vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
ninodepino
:
Vrijdag, januari 15, 2010 16:30
lief
:)
Over dit gedicht
Auteur:
* Rooz *
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
15 januari 2010
Thema's:
[Fictie]
[Kinderen]