Sinterklaasgedicht !
Het rood-wit-blauwe hart
zelfs oranje , bij succes
Is langzamerhand verward
zit midden in een trieste les
Trots op het multiculturele
aantijgingen zonder reden
Verschillen lijken op te spelen
als een geest uit het verleden
Nu ons kinderfeest is geveld
door verzonnen volksbelangen
Van mensen die met geweld
in het verleden blijven hangen
Wij waren het drijven al voorbij
maar worden teruggedrongen
Er is hier geen etnische slavernij
hier is vrijheid al bedongen
Er heerst geen onderdrukkersgevoel
in ons dagelijkse samenleven
Het kinderfeest heeft juist als doel
ongeacht wie ,een present te geven